Prada werkt opnieuw met bekende acteurs

© Twitter

Het Italiaanse modelabel Prada heeft voor de reclamecampagne voor komende winter drie acteurs aangetrokken (en niet de minste): Christoph Waltz, Ben Whishaw en Ezra Miller.

Prada heeft de nieuwe mannencampagne, voor de winter van 2013, vrijgegeven. We zien heel wat schoon manvolk, waaronder Christoph Waltz, uit ‘Django-Unchained’ en Ben Whishaw uit ‘Skyfall’ en ‘Perfume’.

Het is niet de eerste keer dat Prada met mannelijke acteurs werkt. Zo werkte ze ook al samen met Adrien Brody, Tim Roth, Jamie Bell, Willem Dafoe en Gary Oldan. Deze reeks acteurs werd gevraagd om mee te stappen in een catwalk van het merk. Daarnaast werden onder meer Benicio De Toro en Aaron Taylor-Johnson gevraagd als gezicht voor de zomercampagne van 2013.

Voor de wintercampagne van het najaar vroeg Miuccia Prada opnieuw een reeks van acteurs om voor het Italiaanse modehuis te poseren en de nieuwe reeks acteurs zijn zeker niet de minste.

In de nieuwe wintercampagne van Prada zien we onder meer Ben Whishaw, die we kennen uit ‘Perfume’, de ‘Django Unchained’-ster Christoph Waltz en Ezra Miller van ‘Perks of Being a Wallflower’. Hun unieke gevoel voor stijl gaf hen een plekje in de nieuwe campagne van Prada. Volledig in kleren van Prada poseerden de heren voor de lens van fotograaf David Sims.

Binnenkort ongetwijfeld meer foto’s én een campagnevideo? (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content