Prada strikt rijzende ster Dane DeHaan

Het Italiaanse modehuis Prada schakelt opnieuw opkomend acteertalent Dane DeHaan in voor hun voorjaarscampagne.

Het Italiaanse modehuis Prada schakelt opnieuw opkomend acteertalent Dane DeHaan in voor hun voorjaarscampagne.

Voor wie de naam Dane DeHaan niet meteen een belletje doet rinkelen, kent hem misschien als Jesse in de HBO-serie ‘In Treatment’, Lucien Carr in ‘Kill Your Darlings’ over de beat poets of als de zoon van het personage van Ryan Gosling in ‘The Place Beyond the Pines’. Ook 2014 belooft een mooi jaar te worden voor de 27-jarige acteur met de rol van Harry Osborn in ‘The Amazing Spider-Man 2’ op het programma en deze modecampagne voor Prada.

De beelden werden geschoten door Annie Leibovitz, die voor het eerst samenwerkt met Prada voor deze campagne.

Acteurs Michael Pitt, Gary OIdman, Willem Defoe, Tobey Maguire, Christoph Waltz gingen de jonge acteur voor met een modellenklus voor het Italiaanse label. Voor de zomercampagne van 2013 was DeHaan ook in goed gezelschap. Prada koos toen voor een Hollywoodcast met klinkende namen als Benicio del Toro, Harvey Keitel en Aaron Taylor-Johnson.

Met een BAFTA 2014 rijzende ster nominatie op zak, zal het vast uitnodigingen regenen voor DeHaan. Zijn contacten met het modehuis Prada kunnen dus nog goed van pas komen wanneer de jonge ster outfits voor de talloze rode loperevenementen nodig heeft. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content