Poppy Delevigne voor Louis Vuitton

Louis Vuitton gaat naar het strand en neemt mee… Poppy Delevigne.

Het gaat het Engelse model en society-figuur Poppy Delevigne voor de wind. Ze is het knappe snoetje van het moment, front-row regular op elke belangrijke show én weet de ene na de andere campagne te strikken.

Dit keer gaat ze met Louis Vuitton in zee, letterlijk dan. In de broeierige zomer 2012 campagne showt ze de badpakkencollectie van het modehuis. De sfeer? Een lome namiddag in de brandende zon. De foto’s doen ons alleszins spontaan denken aan zonnecrème en zeelucht.

De collectie kan je het best omschrijven als een mix tussen nonchalante strandlooks en retro glamour. Met een bijzondere nadruk op accessoires weet Vuitton perfect het dromerige hoogzomergevoel te vertalen in wijde hemden, vintage zonnebrillen, hoge sandalen en oversized handtassen. Grafische prints en opvallende kleuren worden geneutraliseerd door de eenvoud van de silhouetten: vrolijk en rustig tegelijk.

Ook Poppy zelf timmert schijnbaar moeiteloos aan haar weg als model. Net als haar zussen Chloe en Cara. De naam Delevigne is er dus zeker één om in de gaten te houden. (IVDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content