Pitch Perfect-actrice Rebel Wilson lanceert plus-size modelijn

Rebel Wilson © Getty Images

Alweer een actrice die zich modeontwerpster waant, verzucht u? Sommige mensen blijven inderdaad beter bij hun leest, maar iets zegt ons dat de modecollectie van Rebel Wilson wel de moeite waard zal zijn.

De Australische actrice gaat voor haar lijn zee met de kledingketen Torrid, een merk dat gespecialiseerd is in grotere maten. Rebel Wilson heeft het zelf vaak moeilijk met kleding te vinden in haar maat die ook nog eens stijlvol en betaalbaar is. ‘Ik heb het gevoel dat dit een gat in de markt is: een label voor vollere vrouwen die coole creaties ontwerpen die goed passen, van goede kwaliteit zijn en waar je je niet blauw aan betaald.’

De spontane en vrolijke stijl van Rebel sprak Torrid aan. ‘Ze heeft een duidelijk standpunt en inspireert meisjes over heel de wereld om te dragen wat ze willen, ongeacht hun maat,’ klinkt het bij het bedrijf.

De liefde van Wilson voor het podium en haar Australische roots zijn aanwezig in haar collectie in de vorm van microfoontjes en een koalaprint. De lijn bestaat uit 25 stuks en de prijzen variëren tussen 25 en 112 euro. Ook werkt het team al aan een nieuwe collectie voor de lente van 2016. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content