Pinko lanceert collectie rond Miss Piggy

Het Italiaanse modelabel Pinko lanceert een capsulecollectie waarin de glamoureuze Miss Piggy centraal staat.

Het Italiaanse modelabel Pinko lanceert een capsulecollectie waarin de glamoureuze Miss Piggy centraal staat. Dit doet het merk naar aanleiding van de film ‘The Muppets’ die in ons land vanaf 15 februari in de zalen draait. Het modehuis beweert zelf fan te zijn van dit onweerstaanbare varkentje en zet haar daarom in de kijker op enkele elegante, vrouwelijke en glamoureuze T-shirts. De lijn bestaat uit 4 T-shirts waarop Piggy te zien is in de flamboyanste creaties.

Miss Piggy’s modecarrière
Dat Miss Piggy zonder twijfel een echte fashionista is, hebben ze bij Pinko goed begrepen. Eerder schitterde Miss Piggy al in het Amerikaanse modeblad InStyle waar ze collecties droeg van bekende ontwerpers als Jason Wu en Brian Atwood.

Ze was in 2009 ook de nieuwe muze van Marc Jacobs en zelfs in de nieuwe Muppetsfilm wordt ze opgevoerd als correspondente voor het modeblad Vogue Paris.

De T-shirts met Miss Piggy zijn in ons land verkrijgbaar vanaf april 2012 en kosten 140 euro. Voor meer informatie kan je terecht op de site van Pinko. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content