Pharrell Williams en Timberland creëren natuurlijke schoen

© .

Pharrell Williams is – op eender welk gebied dan ook – niet te stoppen. Onlangs verscheen al zijn nieuwe collectie met Happy Socks en nu presenteert ook Timberland een samenwerking met de muzikale en modieuze duizendpoot.

Al eerder vond er een samenwerking plaats tussen Pharrell en Timberland, genaamd de Bee Line. Die collectie was zo een groot succes dat ze nu voor de zomercollectie doorgezet wordt met twee paar exclusieve Timberlands voor vrouwen.

Natuur

Voor inspiratie wendde Pharrell zich tot de natuur. Dit eindigde in een afbeelding van een honingraat die hij aan Timerland presenteerde. Voor de bijpassende grasprint heeft Pharrell gekeken naar de leefomgeving van bijen als ze buiten de bijenkorf leven. Uiteindelijk leverde dit twee prints op: “Honeycomb” en “Grass”.

De natuurlijke insteek van Pharrell past perfect bij Timberland. De schoenen in deze collectie worden namelijk gemaakt van Bionisch Canvas, wat bestaat uit 50% organisch katoen en 38% gerecycleerd PET. Dit zorgt voor een stevige, duurzame en milieuvriendelijke schoen.

Pharrell Williams en Timberland creëren natuurlijke schoen
© .

Exclusief

Wie een paar van deze schoenen wil bemachtigen, moet wel snel zijn slag slaan. Er zullen maar 80 paar schoenen verkocht worden in Europa en dat in slechts vier Timberlandwinkels. Ze zullen te koop zijn in Regent Street in Londen, in de Hartenstraat in Amsterdam, bij Corso Matteoti in Milaan en in de Schönhauserstrasse in Berlijn. Helaas niet naast de deur, maar dan kan je wel fijn terug stappen in je stevige en exclusieve schoenen.

(MvdW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content