Peter Pilotto ontwerpt goedkopere collectie voor Target

© Reuters

Het modelabel Peter Pilotto gaat een collectie maken voor de Amerikaanse kledingketen Target. Dat schrijft de New York Daily News.

Het modelabel Peter Pilotto gaat een collectie maken voor de Amerikaanse kledingketen Target. Dat schrijft de New York Daily News.

Peter Pilotto is een modemerk dat werd opgericht door het duo Peter Pilotto en Christopher De Vos. Leuk weetje: het duo leerde elkaar kennen tijdens hun modeopleiding aan de Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in 2000. Nog leuk om weten: Christopher De Vos is half-Belg, half-Peruviaan.

Het label is vooral bekend om het gebruik van opvallende prints en felle kleuren. Ze mogen onder meer Emma Watson, Kristen Stewart, Miranda Kerr en Olivia Munn onder hun fans rekenen. Hoewel hun kleding redelijk prijzig en exclusief is, gaat Peter Pilotto nu een exclusieve collectie ontwerpen voor de budgetvriendelijke keten Target.

De collectie wordt vrij uitgebreid, zo zal ze bestaan uit maar liefst zeventig stukken. Dit gaat van badmode, tot bovenkleding en accessoires. De prijzen beginnen vanaf 15 euro. Ook online zal je de collectie kunnen terugvinden. Door samen te werken met Target kunnen ze een veel breder publiek bereiken met hun kleding. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content