Peep toe tegen borstkanker

Schoenenketen Manfield heeft een speciale pump ontwikkeld voor Pink Ribbon, de internationale organisatie die strijdt tegen borstkanker.

Vanaf 5 oktober kan u met de aankoop van een trendy peep toe pump in de winkelketen Manfield de stichting Pink Ribbon steunen. Deze internationale organisatie werft fondsen voor de strijd tegen borstkanker

Schoenenketen Manfield ontwikkelde een speciale pump voor Pink Ribbon. Hij is gemaakt van zwart satijn en aan de binnenkant afgewerkt met felroze leder. De hiel is versierd met een roze lint -het symbool van de Pink Ribbonstichting- dat werd ingelegd met Swarovski-steentjes. Wat evenwichtsoefeningen en ervaring met hoge hakken zijn niet overbodig want de schoen-voor-het-goede-doel heeft een hak van maar liefst negen centimeter. Wie deze pumps koopt, bezit trouwens meteen een collector’s item, want de Pink Ribbonschoen is maar in beperkte oplage verkrijgbaar.

Manfield wil Pink Ribbon een bedrag van 25.000 euro schenken en legt daarom in de maand oktober voor elk verkocht paar één euro opzij. De schoenen met het roze lint kosten 99,99 euro.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content