Paul Smith kiest voor Antwerpen

Brits ontwerper Paul Smith opent een eerste Belgische flagship store in Antwerpen.

Verkooppunten waren er in ons land al wel, maar voor fans van Paul Smith, was het toch wachten op een echte flagship store. Hun geduld wordt nu beloond. Want de vader van de Britse mode opent woensdagavond zijn eerste Belgische winkel in Antwerpen.

Paul Smith, bekend voor zijn klassieke Britse kleren in verrassende kleuren en materialen, vond een stek rechttegenover de Bourla-schouwburg, in de Kelderstraat, vlakbij andere grote modespelers als Louis Vuitton en Ralph Lauren.

De nieuwe boetiek is 370 m2 groot, verdeeld over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers hangt de vrouwencollectie, in een boudoirachtig decor van roze en wit, verlicht door Chinese lampjes. Op de eerste verdieping bevindt zich een vertrek dat doet denken aan een club van Britse gentlemen uit de 19de eeuw. Daar vindt u de Paul Smith Mainline, zijn hoofdcollectie voor mannen, en de traditionele pakken van Paul Smith London. In de aanpalende, meer moderne ruimten -met meubels uit de fifties- zijn de lijnen PS Paul Smith (hippe retro), Paul Smith Jeans en de schoenencollectie ondergebracht. U kan er al terecht voor de lente en zomer van 2009.

Ann Heylens.

Info: Paul Smith, Kelderstraat 2-3, 2000 Antwerpen. Tel :+32 3 221 5111

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content