Parijse luxejuwelenmerk Messika gaat samenwerken met Gigi Hadid

© Massiki

Naar aanleiding van het tienjarig bestaan van hun move-collectie, heeft het Parijse luxejuwelenmerk een samenwerking met het topmodel opgezet.

Naar aanleiding van het tienjarig bestaan van hun Move-collectie, heeft luxejuwelenmerk Messika voor het eerst een samenwerking opgezet. De samenwerking is met topmodel Gigi Hadid.

‘Ik werkte graag samen met Gigi’, laat oprichtster Valérie Messika weten, ‘Ik ben volledig gewonnen voor haar gevoel voor detail en haar oog voor mode. Haar betrokkenheid bij het ontwikkelingsproces heeft me diep geïnspireerd. Gigi is de belichaming van de Messika-vrouw: spontaan, zonnig en helder.’

De Parijse juwelier en het model hebben hun respectieve passies voor diamanten en mode gecombineerd om een collectie te ontwikkelen. De juwelen voegen rock- en punkaccenten toe aan de Move-ontwerpen. De opvallende collectie bestaat uit 12 stuks, gaande van oorbellen en ringen tot transformeerbare kettingen, stapelbare armbanden en een choker.

De collectie is verkrijgbaar vanaf 30 september in alle verkooppunten van Messika en op de nieuwe e-shop die deze week werd gelanceerd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content