& Other Stories kiest voor lingeriemodellen met okselhaar, littekens en tatoeages

De modellen voor de campagne zijn Helin Honung, blogger en yoga enthousiast, Kelsey Lu McJunkis, celliste en model en Ida jagerfelt, copywriter. Elk zijn ze mooi op hun eigen manier. De littekens, tattoos en schoonheidsvlekjes van de vrouwen werden niet weggemoffeld of gephotoshopt. Hun rauwe, unieke schoonheid speelt de hoofdrol in de campagne. Op die manier toont & Other Stories dat hun lingerie niet alleen gedragen kan worden door de typische lingeriemodellen.

Het merk verwoordt het idee van hun campagne als volgt: ‘Aangezien we ernaar streven om onze kijk op het vrouwenlichamen te vernieuwen, stellen we u drie lingerieverhalen voor het AW/15-seizoen voor. Ieder verhaal werd vastgelegd in het Stockholm Atelier door de lens van fotografe, Hedvig Jenning. Ieder verhaal toont drie totaal verschillende, maar toch zelfbewuste vrouwen, die zonder gêne weloverwogen poses aannemen.’

Een tip voor een volgende campagne: modellen met verschillende maten dragen bij aan een meer divers beeld en spreken een nog breder publiek aan. Bovendien hebben studies aangetoond dat modellen met een gemiddeld figuur de verkoop positief kunnen beïnvloeden.(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content