Oscar de la Renta ontwerpt voor online designer outlet

The Outnet, de designer outlet van webshop Net-a-Porter, wist Oscar de la Renta opnieuw te strikken voor een samenwerking. De collectie werd gemaakt met reststoffen en zal op 17 december gelanceerd worden.

The Outnet, de designer outlet van webshop Net-a-Porter, wist Oscar de la Renta opnieuw te strikken voor een samenwerking. De collectie werd gemaakt met reststoffen en zal op 17 december gelanceerd worden. Modeliefhebbers met een voorliefde voor chique cocktailjurken kunnen binnenkort hun hartje ophalen in de outletshop van Net-a-Porter. Oscar de la Renta heeft namelijk een collectie van 19 stuks ontworpen voor de webshop met stoffen die hij overhield van zijn hoofdlijn. De collectie is dan ook heel wat minder duur dan we gewoon zijn van de la Renta – al blijft het kostenplaatje designer-waardig.

De Russische redactrice en street style ster Miroslava Duma is het gelegenheidsmodel van de lijn. ‘De kleurrijke, zijden jurken met bloemenprint zijn perfect voor cocktailfeestjes of andere feestelijke gelegenheden,’ vertelt het model over de la Renta’s collectie. Voor een top betaal je zo’n 235 euro en voor een jurk tel je 795 euro neer. Maar, zoals Duma het uitdrukt, ‘de stukken van Oscar de la Renta zijn zo sterk dat ze niets anders nodig hebben.’ (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content