Opening Ceremony werkt samen met regisseur Spike Jonze

Opening Ceremony heeft alweer een interessante samenwerking op stapel staan. Dit keer ontwierpen ze een collectie geïnspireerd op ‘Her’, de nieuwe film van Spike Jonze, met Joaquin Phoenix en de stem van Scarlett Johansson.

Opening Ceremony heeft alweer een interessante samenwerking op stapel staan. Dit keer ontwierpen ze een collectie geïnspireerd op ‘Her’, de nieuwe film van Spike Jonze met Joaquin Phoenix en de stem van Scarlett Johansson.

Joaquin Phoenix speelt Theodore Twombly, een recent gescheiden man, die verliefd wordt op de stem van zijn computer operating system. Spike Jonze koos voor de zwoele stem van Scarlett Johansson om Samantha, het computersysteem waar Theodore een ongewone band mee opbouwt, te vertolken. Theodore is misschien niet meteen de meest modebewuste man, maar toch koos Opening Ceremony het personage als inspiratie voor hun lijn gebaseerd op de film.

Dit is niet de eerste samenwerking tussen het Amerikaanse modelabel en Spike Jonze. Eerder bracht het merk namelijk al een collectie gebaseerd op ‘Where the Wild Things Are’ op de markt.

De capsulecollectie zal bestaan uit nerd-chique ontwerpen en is vanaf 1 december te koop via de webshop van Opening Ceremony en in de winkels van het merk in New York en Los Angeles. Vanaf januari volgt hun winkel in Londen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content