Ontwerpers zoeken fototalent

De Antwerpers ontwerpers Hilde Frunt en haar zoon Sigi zoeken creatieve fotografen.

Twee Antwerpse ontwerpers, Hilde Frunt en haar zoon Sigi, zijn op zoek naar creatieve fotografen met een zwak voor mode die de shoots voor hun volgende wintercollectie en internationale verkoopscampagne kunnen realiseren. Om het talent op te sporen, organiseren ze een wedstrijd.

De door breigoed gepassioneerde Hilde Frunt startte in 1973 haar eigen atelier op in Antwerpen. Dat is intussen uitgegroeid tot een familiebedrijf onder de naam Knit Cvba. Ze staat onder andere in voor de uitvoering van tricot kledingstukken voor Belgische ontwerpers als Ann Demeulemeester, Veronique Branquinho, Bruno Pieters en AF Vandevorst en heeft ook haar eigen lijn.

Sigi trad in de voetsporen van zijn moeder en stelde op zijn twintigste zijn eerste eigen collectie voor. In 2006 werd hij geselecteerd voor het prestigieuze internationale modeproject Fashion Exposed/Preview van de Autstralische Vogue en Elle. Twee jaar later brak hij internationaal door en intussen heeft hij meer dan dertig verkooppunten over de hele wereld.

Wie de perfecte campagne voor hun collecties -Hilde Frunt, Sigi Men en Sigi Women- in gedachten heeft, stuurt zijn gegevens, bondige cv en portfolio naar sales@knit.cc. Inschrijven kan tot 30 november.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content