Ontdek meer dan 150 ontwerpers op Fashionclash

© Fashionclash

Van 29 juni tot 2 juli vindt in Maastricht opnieuw het Fashionclash Festival plaats. Daar zullen meer dan 150 ontwerpers en kunstenaars uit binnen- en buitenland hun kunnen presenteren.

Verwacht spraakmakende modeshows, unieke exposities, een designer market, cross-over theater & dans performances, fashion talks, party’s en het speciaal voor deze editie samengestelde Fashion Makes Sense LAB. Kortom, een unieke gelegenheid om geïnspireerd te raken door de wereld van mode, het nieuwste talent te ontdekken en te genieten van modestad Maastricht.

De 9e editie staat volledig in het teken van het thema ‘Fashion Makes Sense’, waarbij Fashionclas inhoudelijk de focus legt op de ‘zintuigen’ en de ‘zingeving’ in relatie tot mode. Het verkennen van de zintuigen vanuit het perspectief van de mode is niet alleen een interessante invalshoek om mee te werken omdat het een relatief nieuw en onbekend terrein is, maar ook omdat het thema heel goed aansluit bij waar wij voor staan: het verbinden van en contact maken tussen mode en publiek in de breedste zin van het woord.”

Het festival is voor iedereen toegankelijk en m.u.v. de catwalk shows grotendeels gratis toegankelijk. Meer informatie over het programma, de deelnemers en ticketverkoop wordt binnenkort bekendgemaakt op www.fashionclash.nl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content