Ongerepte Angelina Jolie voor Louis Vuitton

© annie leibovitz

De Amerikaanse actrice poseert voor de lens van fotografe Annie Leibovitz in de nieuwe Core Values campagne van Louis Vuitton.

De Core Values campagne van Louis Vuitton heeft als centrale thema ‘reizen als fysieke en emotionele ervaring’. Het campagnebeeld werd getrokken in Cambodja, een land dat de Amerikaanse actrice nauw aan het hart ligt.

Jolies eerste bezoek aan Cambodja was in 2000 voor de opnames van de film Lara Croft: Tomb Raider. Een tijd later keerde ze terug om, met de hulp van de Verenigde Naties, de bevolking bewust te maken van het gevaar van landmijnen. Ze adopteerde er ook haar oudste zoon, Maddox.

Op de afbeelding zien we een blootvoetse Jolie op een traditionele, houten boot. Naast haar prijkt een vintage Louis Vuitton Alto holdall tas, die de actrice al vele jaren bezit. Het onderschrift luidt: â€oeEen enkele reis kan een volledige levensloop veranderenâ€?.

Via deze link vindt u een teaser terug van het exclusieve interview met Angelina Jolie, dat op 1 juli volledig beschikbaar zal zijn (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content