Onderlijfjes tegen borstkanker

Onder meer Stijn Helsen, Murielle Scherre en Delphine Boël customizeden een onderlijfje ten voordele van borstkankerpreventie.

Onder meer Stijn Helsen, Murielle Scherre en Delphine Boël customizeden een onderlijfje ten voordele van borstkankerpreventie.

Binnen een week zetten we oktober in, dé borstkankermaand. DSGNMRKT sloeg de handen in elkaar met Damart en Think-Pink, de organisatie voor borstkankerpreventie, en liet een schare hippe artiesten los op de iconische – maar veel te onbevlekte – Damart onderlijfjes. Murielle Scherre, Michaël Verheyden en Cesar Casier zijn maar enkele van de artiesten die zich wapenden met verf en schaar om de strijd tegen borstkanker aan te gaan.

Op 2 oktober worden de gecustomizede Damart’kes geveild tijdens DSGNMRKT in het Hasseltse Modemuseum. Via de website van DSGNMRKT kan er al geboden worden vanaf zaterdag 25 september.

Op de Hasseltse DSGNMRKT komt ook Marina Yee langs om enkele workshops te geven. Daar zal ze onder andere tonen hoe je met tweedehandskledij een splinternieuw en vooral hyperorigineel kledingstuk creëert. Verder zijn er modebewuste chocoladecreaties te koop, gegoten door topchocolatier Boon met de artistieke hulp van enkele jonge ontwerpers.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content