Olsen-tweeling bouwt imperium verder uit

© Belga

De zusjes lanceren de webwinkel StyleMint.com.

De stijlvolle Olsen-zusjes zijn goed op weg om modeland te veroveren. Hoewel ze slechts 24 jaar oud zijn, hebben ze al 4 modemerken onder hun hoede: ‘The Row’, ‘Elizabeth and James’, ‘Textile Elizabeth and James’ en ‘Olsenboye’. Maar er is plaats voor meer: in juli lanceert de onafscheidelijke tweeling de shoppingwebsite StyleMint.com.

StyleMint.com zal alle wensen inwilligen van degenen die verlangen naar stijladvies van de zusjes. De site wordt een maandelijkse opt-in site. Dat wil zeggen dat shoppers er een persoonlijk profiel en een stijlvragenlijst kunnen invullen. Aan de hand van die gegevens zullen klanten een selectie kleding ontvangen waaruit ze dan kunnen kiezen.

De innoverende site start met een T-shirtcollectie ontworpen door de Olsens. Mary-Kate Olsen in een gesprek met Women’s Wear Daily: “Met StyleMint.com hebben Ashley en ik een online ervaring met onze klanten en fans. Het is tevens een weerspiegeling van onze liefde voor mode en een nieuwe, inspirerende manier om te denken en te creëren als ontwerpers.”

Als voorbeeld fungeerde de site JewelMint.com. Deze webshop is een samenwerking tussen de Britse stylist Cher Coulter en de Amerikaanse actrice Kate Bosworth.

StyleMint zal in juli gelanceerd worden. Met een ‘CFDA Talent Award-nominatie’ op zak wordt deze nieuwe webwinkel hoogstwaarschijnlijk een nieuw succes voor de zusjes.

Lieselot Moerkerke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content