Olivier Strelli aan je been

Het Belgische pantymerk Cette heeft Olivier Strelli gestrikt voor een samenwerking die alle kleuren van het spectrum bevat.

Het Belgische pantymerk Cette heeft Nissim IsraÔl, oprichter van het eveneens Belgische label Olivier Strelli, gestrikt voor een samenwerking die alle kleuren van het spectrum bevat.

IsraÔl verkocht vorig jaar na 33 jaar zijn label Olivier Strelli maar liet de deur open voor externe samenwerkingen. Vooral op sokken en panty’s wilde hij zich wel eens uitleven, zo liet hij toen ontvallen in een interview met La Libre Belgique, waarna Jean-Marc Tornel van Cette kwam aankloppen met een voorstel.

Israel: “Ik kende het merk eerst niet, maar toen ik het voorstel aan mijn vrouw vertelde wist zij me enthousiast te overtuigen van de kwaliteit van hun panty’s. En het is een Belgisch merk met een nauwkeurige werkmethode, dat kon ik ook appreciÔren.”

Tornel: “Voor ons was het interessant dat Nissim IsraÔl voorstellen deed die buiten de lijntjes kleurden van wat de kousenindustrie gewoon is. De kleuren en modellen waarmee hij afkwam, dwongen ons om te experimenteren met geavanceerdere technieken en machines waardoor we onze klanten een product kunnen aanbieden dat ze elders niet vinden.”

Snoepjeskleuren, decoratieve elementen zoals lijntjes, en unieke gedegradeerde modellen zijn de eyecatchers uit de collectie die vanaf augustus verkrijgbaar zal zijn, en ieder najaar een vervolg zal kennen. In 2006 ging Cette al een samenwerking aan met de Britse stijlgoeroes Trinny en Susannah, met de Magic Knickers als resultaat: elastische figuurcorrigerende slips en panty’s.

Elke Lahousse

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content