Nomad Atelier in Antwerpen brengt jonge merken, designers en artiesten samen

Nomad Atelier: Scarves and stuff by Solange © Nomad Atelier

Vanaf 1 april heeft Antwerpen er een hotspot bij. Bij Nomad Atelier ontdek je creatieve jonge merken, maar kan je ook een koffie drinken en genieten van de zon op het terras.

Vanaf 1 april zijn we welkom in de Nationalestraat om merken te ontdekken en deel te nemen aan workshops. Onder andere Camille Dubois zal haar inzichten delen over haar overschakeling naar een vegan, healthy lifestyle en Dana Van Der Bijl host een workshop aquarel schilderen.

Nomad Atelier wordt een plaats waar de ruimte is om te experimenteren, jonge creativiteit hoogtij viert en jonge ondernemers steun zoeken en vinden.

De volgende merken kan je er vinden: Hendrickx Bags, het lederen geesteskind van Geraldine Hendrickx; La Jaguara een online boetiek met Mexicaanse home accessoires en juweeltjes; C’est qui Marie, een seizoenloos kinderkledingmerk, Six Edges, een Belgisch premium mannen merk; Old Habits Die Hard een enthousiast trio uit Amsterdam dat hun passie heeft omgezet in een headwear brand; het Portugese duurzame modemerk Näz Clothes; limited edition knitwear Scarves and stuff by Solange; het vrolijke juwelenmerk Madame Volt; SMENT, handgemaakte deco objecten uit cement; het juwelenmerk van zilversmid Melanie Van Dooren en de vintage webshop Biba & Harley .

Praktisch

Nomad Atelier Antwerp

Nationalestraat 164, Antwerpen

Open maandag – woensdag – donderdag – vrijdag – zaterdag van 11u tot 18u30 & zondag van 13u tot 18u

Check alle updates via de Facebook pagina

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content