Nieuwe pop-up van LN Knits op de IJzerenwaag in Antwerpen

© LNKnits

Enkele maanden nadat LN Knits haar Flagship store in de Leopoldstraat in Antwerpen sluit, opent het merk opnieuw een pop-up winkel LNPOPS op de IJzerenwaag in Antwerpen. ‘Back to the roots’, want een pop-up in Antwerpen is waar het allemaal mee begon voor het knitwearlabel in 2011.

De flagshipstore van LN Knits sloot begin juni zijn deuren. Maar vanaf begin november komt een pop-upwinkel LNPOPS in Antwerpen. ‘FW21 collectie van LN Knits is heel kleurrijk, letterlijk ontwaken na een heftige periode Covid-19’, zegt oprichter Ellen Kegels. ‘Naast de klassiekers zoals sjaals, hoofdbandjes en wantjes, hebben we nu ook truien met bolletjes, een set met rok, trui en sjaal in een subtiele degrade, en cocoon outfit voor thuis die bestaat uit een trui en broek. En ook helemaal nieuw dit seizoen zijn onze accessoires zoals baby alpaca diademen en scrunchies.’

En natuurlijk zal je er ook het recentste breiboek van LN Knits ‘Essentials’ vinden met de eigen signature baby alpaca wol van het merk. ‘Het breiseizoen komt er weer aan, creatieve DIY’ers zullen hun slag kunnen slaan in LN POPS’, vult Ellen Kegels aan.

1 euro per verkocht item naar Daklozenhulp Antwerpen

Per verkocht item doneert LN Knits €1 aan daklozencentrum Kamiano in Antwerpen. ‘We geven eerlijk werk aan 350 Peruviaanse meisjes en vrouwen, waaronder heel wat tienermoeders, maar op deze manier willen we ook ons steentje bijdragen in ons land’, aldus Ellen Kegels.

Praktische info

Winterpop-up LNPOPS

IJzerenwaag 15 in Antwerpen, naast de Komono

Het openingsweekend vindt plaats op zaterdag 6 (10u 18u) en zondag 7 november (12u – 17u)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content