Nieuwe hype: Knuckle rings

© Facebook

Sterren zoals Rihanna en Vanessa Hudgens werden reeds gespot met een overdosis ringen aan hun vingers. Nu waait deze trend ook over naar onze contreien.

Sterren zoals Rihanna en Vanessa Hudgens werden reeds gespot met een overdosis ringen aan hun vingers. Nu waait deze trend ook over naar onze contreien, en dit onder de vorm van een wel heel bijzondere ring: de ‘knuckle ring’. Dat meldt Fashionista.com.

De ‘knuckle ring’, ook wel een ’tea ring’ of ‘memory ring’ genoemd, is de nieuwste hype in de accessoirewereld. Het is een fijne ring, die je op je vingertoppen draagt, en die daarnaast zo fijn is dat je ze met andere ringen moet combineren. De ringen bestaan in verschillende maten, kleuren en vormen, zodat je met de combinatie een eigen persoonlijkheid kan creĆ«ren. Dat is ook de reden waarom Elizabeth Monson, eigenares van de blog en juwelenlijn Move Slightly, de ringen draagt. “It’s another form of a statement. I think they’re also good for girls who aren’t jewelry girls, because they’re so subtle.”, aldus Monson aan Fashionista.com.

Voor wie de laatste week op een onbewoond eiland verbleef en de hetze rond Valentijn gemist heeft, of voor wie zijn vriendin liever op 15 februari wil verrassen: ze bestaan ook in hartjesvorm. (ADC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content