Nieuwe flagship winkel van H&M geopend in Den Haag

© De Fotomeisjes

In Den Haag is de nieuwe H&M flagship winkel feestelijk geopend. In de winkel zijn verdeeld over 6 verdiepingen alle H&M-collecties verkrijgbaar, inclusief H&M Home en H&M Beauty.

In Den Haag is de nieuwe H&M flagship winkel feestelijk geopend. In de winkel gevestigd in het monumentale ‘Bonneterie’ pand aan de Gravenstraat zijn verdeeld over 6 verdiepingen alle H&M-collecties verkrijgbaar, inclusief H&M Home en H&M Beauty.

Honderden fans keken reikhalzend uit naar dit moment, want in de nieuwe winkel werd ook de ‘Balmain X H&M’ collectie gelanceerd.

Nieuwe flagship winkel van H&M geopend in Den Haag
© De Fotomeisjes

De H&M is van het allernieuwste en meest luxueuze interieur voorzien en de historische elementen zijn in oude glorie hersteld. Door de combinatie van mode, accessoires, interieur en beauty biedt de winkel de klant een totaalconcept in een prachtig historisch pand.

In de nieuwe winkel is het mogelijk om je oude kleding en huishoudtextiel in te leveren. In ruil voor een tas met oude kleding krijg je een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 11 november dubbele kortingsbonnen.

H&M opende op 31 augustus 1989 haar eerste winkels in Nederland. Op dit moment zijn er 126 H&M-winkels verspreid over 78 plaatsen in Nederland. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content