New look opent opnieuw na transformatie

New Look heeft op 8 februari zijn deuren opnieuw geopend in Antwerpen. Na een transformatie en uitbreiding is de shop weer klaar om zijn fans de laatste trends voor te schotelen. Binnen vijf jaar zullen alle New Look filialen wereldwijd getransformeerd zijn.

New Look heeft op 8 februari zijn deuren opnieuw geopend in Antwerpen. Na een transformatie en een uitbreiding is de shop weer klaar om zijn fans de laatste trends voor te schotelen. Binnen vijf jaar zullen alle New Look filialen wereldwijd getransformeerd zijn.
Niet alleen in je eigen huis, maar ook bij New Look zijn ze aan de lenteopkuis begonnen. De Britse modeketen wordt in een nieuw jasje gestoken. De eerste winkel in België en Europa dat die verandering ondergaat, is de shop op de Meir in Antwerpen. Op 8 februari openden ze de deuren van de chique-uitziende vernieuwde winkel. Met zijn 540m² maakt hij heel wat plaats voor nieuwigheden zoals interieur goodies en lounge gedeeltes in barok-stijl om de shop-voeten een rust pauze te geven.


Exclusief voorsmaakje

De pashokjes hebben hun stoffen gordijnen omgewisseld voor deuren die wat meer privacy gunnen aan de klant. In het pashokje moeten namelijk belangrijke beslissingen worden genomen. Een paar lucky bastards kregen de kans om op 7 februari al eens een kijkje te komen nemen tijdens de VIP Shopping Night in Black & White thema. Zij genoten van 50% op alle collecties, een manicure-verwenstand, champagne en nog andere leuke verrassingen zoals een exclusieve showcase van de band Montevideo die liedjes brachten van hun nieuwe album ‘Person Space’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content