Nathalie Vleeschouwer en Fragile organiseren een archiefverkoop

Links: een jurk uit de huidige collectie van Nathalie Vleeschouwer. Rechts: een jurk van Fragile © Nathalie Vleeschouwer / Fragile

De lockdown trok een streep door de Knack Weekend Designer Days in november. Sommige Belgische merken organiseren alsnog een sample sale. Van 16 tot 20 december kan je bij Nathalie Vleeschouwer en Fragile shoppen aan zachte prijzen.

De stocksale van de twee merken is verdeeld over twee steden. Op 16 december kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen in Antwerpen, van 17 tot 20 december kan dat dan weer in Gent.

Omdat de coronapandemie nog niet voorbij is, zijn er wel een aantal veiligheidsmaatregelen genomen. Zo kan je enkel shoppen op afspraak, via een online gekocht ticketje. Per tijdsslot mogen er maximum 25 klanten per winkel binnen in Antwerpen. In Gent zijn er dat maximaal 15. Je mag ook maximaal een half uur winkelen en dat uiteraard met mondmasker aan. Bij het reserveren van je ticket betaal je 9,99 euro. Dat geld krijg je nadien terug in de vorm van shopping tegoed.

Nathalie Vleeschouwer springt sowieso creatief om met stock- en stofoverschotten. Deze week lanceerde het Belgische label een tweede capsulecollectie voor mannen die gemaakt is van gerecupereerde stoffen uit de vrouwencollectie.

Praktisch:

  • Antwerpen: woensdag 16/12 van 10u-20u, Tulpstraat 104, 2060 Antwerpen. Tickets kopen kan via deze weg.
  • Gent: vrijdag 18/12 van 10u-18u, zaterdag 19/12 van 10u-18u en zondag 20/12 van 13u-17u, Tortelduifstraat 47c, 9000 Gent. Tickets koop je via deze weg.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content