Naomi Watts schittert als Diana door Chopard

© Reuters

Actrice Naomi Watts kruipt voor haar nieuwe film in de huid van de Engelse Prinses Diana en draagt exclusieve juwelen van Chopard.

Actrice Naomi Watts kruipt voor haar nieuwe film ‘Caught in Flight’ in de huid van de Engelse Prinses Diana. Luxemerk Chopard zorgt exclusief voor de diamanten voor Watts in de film.

‘Caught in Flight’ vertelt het verhaal van Diana, Princess of Wales, tijdens de twee laatste jaren van haar leven. De rol van Diana zal in de film gespeeld worden door de Australische actrice Naomi Watts. De actrice zal ongetwijfeld schitteren in deze rol, al zullen we snel worden afgeleid door de schitterende diamanten rond de hals van de actrice. Het Zwitserse luxemerk Chopard heeft namelijk bevestigd dat ze exclusieve diamanten juwelen hebben aangeleverd voor de 33-jarige Watts in de film.

In een beeld van de opnames (zie foto), die momenteel nog volop bezig zijn, zien we Watts met een halsketting uit diamanten van Chopard en oorbellen van diamant/saffier. De oorbellen passen perfect bij de verlovingsring, ook gemaakt uit diamanten en saffier, die Diana kreeg van Prins Charles in 1981. De originele verlovingsring van Diana wordt nu gedragen door Kate Middleton, die de ring kreeg van Prins William voor hun verloving.

Diana en diamanten

Prinses Diana, die stierf op 36-jarige leeftijd door een auto-ongeluk in Parijs, droeg vaak echte diamanten op publieke evenementen. Haar aristocratische familie, de Spencers, hadden Collingwood Jewellers als favoriete juwelier. Later werd Diana ook gezien in juwelen van Harry Winston en Garrard.

Chopard in de filmwereld

Chopard is de officiële partner van het Filmfestival van Cannes en de juwelen van het merk worden dan ook vaak gespot op de rode loper. Onder meer Penelope Cruz, Kate Winslet en Eva Herzigova dragen regelmatig juwelen van Chopard.

Er is nog geen releasedatum voor de film ‘Caught in Flight’ bekend. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content