Naomi Campbell schittert opnieuw op catwalk voor Versace

Het Britse model Naomi Campbell liep voor het eerst sinds 14 jaar opnieuw een modeshow voor het Italiaanse modehuis Versace. Zo opende ze meteen ook de Haute Couture Fashion Week in Parijs.

Campbell is intussen 43 jaar oud, maar haar lichaam verraadt haar leeftijd niet. Ze schitterde in een onthullende body en losse jas van Donatella Versace, en dat was niet enkel te danken aan de vele Swarovski-kristallen die haar outfit versierden.

Voor de show bekende het model echter nog aan de Daily Mail dat het een emotionele avond voor haar was. De herinnering aan oprichter Gianni Versace, die in 1997 werd vermoord, was groot. “Ik ben heel blij om hier in Parijs voor Donatella te lopen, maar er was natuurlijk ook Gianni”, vertelde Campbell. “Naast een van de meest inspirerende modeontwerpers aller tijden, was hij ook als een broer voor mij.”

Campbell liep mee in de allereerste modeshow van de Haute Couture Fashion Week op speciaal verzoek van ontwerpster Donatella Versace. “Ik wilde een sexy, stijlvolle vrouw met een sterke uitstraling uitbeelden met deze collectie”, zei de ontwerpster. “Alleen een icoon als Naomi had deze show kunnen openen.” Sexy en stijlvol is ook exact wat Versace’s nieuwe collectie uitstraalt met veel glitter en glans, diepe kleuren en sensuele lijnen. (EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content