Mulberry gaat goedkopere handtassen op de markt brengen

© Facebook

Het Britse modelabel heeft bekendgemaakt dat ze in de nabije toekomst meer betaalbare handtassen op de markt zal brengen. Hoera!

Het Britse modelabel heeft bekendgemaakt dat ze in de nabije toekomst meer betaalbare handtassen op de markt zal brengen. Hoera!

Het nieuws dat Mulberry goedkopere tassen op de markt zal brengen, toverde meteen een glimlach op ons gezicht. Binnen het bedrijf is er vanalles aan het veranderen, en ook de klanten mogen hier hun graantje van meepikken. Zo wou de voormalige directeur van het modehuis, Bruno Guillon, de handtassen erg duur en exclusief maken, waardoor het een object werd voor ’the lucky few’. Een strategie die hem geen windeieren legde. Zo verliet onder meer Emma Hill, hoofdontwerpster bij Mulberry én verantwoordelijk voor de populaire handtasmodellen als ‘Alexa’ en ‘Del Rey’, het bedrijf om dat ze zich niet kon vinden in de strategie van Guillon.

Guillon verliet Mulberry in maart van dit jaar en sindsdien staat Godfrey Davis aan het hoofd van Mulberry, die met de handtassen de groei van het bedrijf wil stimuleren. Dit door meer mensen de mogelijkheid te geven om een tas van Mulberry te kopen.

Hoewel Mulberry de prijzen van de tassen gaat verlagen, heeft het modehuis nog wel steeds geen nieuwe hoofdontwerper. Ook de show van het label ging in februari tijdens de modeweek in Londen niet door. Hopelijk blaast deze prijzenverlaging een nieuwe wind doorheen het bedrijf. Bovendien heeft Cara Delevingne ook een rugzakkencollectie ontworpen voor Mulberry die binnenkort zal uitgebracht worden. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content