Morobé lanceert eerste collectie handtassen

© Morobé

Het Belgische merk Morobé, bekend voor haar unieke schoenen, lanceert dit seizoen voor de eerste keer een eigen handtassenlijn.

Schoenmaker, blijf bij je leest. Het is een gezegde waar de Belgische Virginie Morobé, die in 2015 haar eigen luxeschoenenlabel startte, lak aan heeft.

De ontwerpster brengt dit seizoen voor het eerst een collectie handtassen uit. Haar collectie handtassen bestaat uit drie modellen: La Grande Vérité, La Petite Vérité en La Reine de Morobé.

De ontwerpen zijn minimalistisch, maar met een duidelijke twist. Zo zie je de subtiele stiksels die steevast in de Morobé-schoenencollectie terugkomen. En alle tassen zijn voorzien van een schouderriem, wat het accessoire praktisch maakt.

Morobé lanceert eerste collectie handtassen
© Morobé

De handtassen passen perfect bij Les indispensables de Morobé, de reeks basisontwerpen die Morobé al sinds de start van het label op de markt bracht.

Het zijn – net als de schoenen – in de eerste plaats tijdloze, kwaliteitsvolle stukken. De handtassen zijn verkrijgbaar in drie klassieke kleuren: wit, zwart en donkerblauw.

Morobé lanceert eerste collectie handtassen
© Morobé

La Petite Vérité – 430 euro | La Grande Vérité – 500 euro | La Reine de Morobé – 850 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content