MoMu tijdelijk gesloten

Het Antwerpse ModeMuseum sluit van 18 augustus tot 11 september de deuren.

Als u een bezoekje plant aan het ModeMuseum in Antwerpen, moet u of snel zijn, of het uitstellen tot half september. Want van maandag 18 augustus tot en met donderdag 11 september is het museum gesloten. Tijdens deze periode wordt de tentoonstellingsruimte volledig omgebouwd. Op vrijdag 12 september gaat ze weer open voor de nieuwe tentoonstelling ‘MAISON MARTIN MARGIELA (20) The exhibition’.

Wie de huidige tentoonstelling ‘Moi, VERONIQUE. BRANQUINHO TOuTe NUe’ nog wil bekijken, heeft nog twee kansen:

Op donderdag 14 augustus biedt het MoMu een arrangement voor individuele bezoekers. Op het programma staat een bezoek aan de tentoonstelling onder leiding van een MoMu-gids, een modewandeling in de omgeving van de ModeNatie en aansluitend koffie/thee met gebak in de Foyer van de Bourla-schouwburg. Normaal gezien is dit aanbod enkel voor groepen bedoeld, maar uitzonderlijk wordt dit ook voor individuele bezoekers georganiseerd.

En op zaterdag 16 augustus is het Museumnacht in Antwerpen. Vijftien musea zetten dan hun deuren open van 19 tot 01 uur. Ook het MoMu, dat voor een feestelijke afsluiter zorgt.

Ann Heylens.

MoMu-arrangement: Duur: ca. 3 uur. Vertrek om 14u in de hal van het ModeMuseum. Prijs per persoon (incl koffie/thee): 16 euro Vooraf reserveren verplicht via 03 203 95 85 (Prospekta), via de balie van Info Cultuur Antwerpen, Grote Markt 13, 2000 Antwerpen of online via terranova.provant.be

Museumnacht: tickets: 6 euro – aan de balie van de deelnemende musea. www.museumnacht.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content