Modeketen WE lanceert ‘WE Fashion App’

De 'WE Fashion App' is vanaf nu beschikbaar voor IOS en Android. © LP

Naar aanleiding van een half miljoen leden op ‘WE IS ME’, de website waar WE-klanten online kunnen shoppen, heeft de Nederlandse modeketen de ‘WE Fashion App’ gelanceerd. De app is vanaf nu beschikbaar voor IOS en Android.

Met de app richt WE zich op de consument die ‘altijd, overal en op elk toestel’ wil kunnen shoppen. Na de ‘WE IS ME’ website wil de modeketen nu ook via tablet en smartphone de consument de volledige shopervaring aanbieden. Klanten die de app op hun smartphone of tablet downloaden, krijgen een bon van €10 als welkomstgeschenk, en genieten voortaan van exclusieve persoonlijke sale aanbiedingen. Ook zullen ze uitnodigingen ontvangen van VIP shop events.

Gebruiksgemak troef

Met de nieuw ontwikkelde item locator kan een product in een WE-store worden gescand, waarna de beschikbare voorraad in de winkel en de webshop in real-time wordt getoond. De store locator maakt het dan weer gemakkelijk een WE store in de buurt te vinden.

Ook bevat de app extra winkelinformatie en een routeplanner. De klant kan bovendien zijn favoriete WE store opslaan en zijn bestellingen er gratis laten afleveren.

Dagelijks geïnspireerd

Voor een dagelijkse dosis mode kan de klant terecht op de blog. De laatste modetrends, nieuwtjes en stijladvies over hoe de collectie te dragen, zullen uitgebreid aan bod komen. Favoriete items kunnen gedeeld worden met vrienden op social media. Zo wil WE de klant altijd en overal up-to-date houden.

Kersverse CEO Joris Aperghis ziet de toekomst voor WE na de lancering van de app rooskleurig. ‘Nu al is 50% van ons online verkeer mobiel. Met deze app zal dat alleen nog maar toenemen’, aldus de CEO. Volgens hem is de app zelfs een mijlpaal in de digitale ambitie van WE. ‘We lanceren hiermee het anker van ons WE IS ME klantenprogramma, dat onze 250 Europese winkels en ons online platform met elkaar verbindt. Niet met een ouderwets pasje, maar een dynamische, vooruitstrevende app.'(LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content