Mode Parcours MAD Brussels 2015: ontdek de winnaars van de Fashion Awards

Especes © -

Op zaterdagavond, 24 oktober vond de officiële uitreiking plaats van de Fashion Awards 2015 tijdens het Mode Parcours. Wie werden de gelukkigen?

Van donderdag tot zondag organiseerde MAD Brussels de vijftiende editie van het Mode Parcours in de Dansaertwijk en de Zavel. Tijdens het gratis evenement kan je Belgische en meer specifiek Brusselse mode ontdekken. Het Mode Parcours is de gelegenheid bij uitstek om uit te pakken met het talent van ontwerpers via een artistieke installatie die wordt gepresenteerd in de etalage van een winkel, een kunstgalerij, op een privélocatie of op een onverwachte plek in de Dansaert en Zavelbuurt. De laureaten werden geselecteerd door de leden van twee jury’s: Mehdi Georges Lahlou, Artistiek Directeur Mode Parcours 2015, Anne-Françoise Moyson, Mode redactrice Le Vif Weekend, Ellen De Wolf, Mode redactrice Weekend Knack en de leden van de Raad van Bestuur en Algemene Vergadering, departement Mode, van MAD Brussels.

De winnaars van de Fashion Awards

MAX&LOLA X ANDRE BARBERI

maxlola.com

“Award for Best Installation of Mode Parcours 2015” uitgereikt door Philippe Close, voorzitter MAD Brussels.

De prijs: een cheque ter waarde van 1000€ geschonken door MAD Brussels.

ESPECES

especes-especes.com

“New Generation Fashion Award 2015”

Uitgereikt door Anne-Françoise Moyson, Mode redactrice Le Vif Weekend en Ellen De Wolf, Mode redactrice Knack Weekend.

De prijs: een cheque ter waarde van 1000€ geschonken door MAD Brussels, een reportage in Le Vif Weekend Knack en een cheque ter waarde van 250€ geschonken door Fabric Sales

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content