Miranda Kerr op de catwalk voor Stella McCartney

© Reuters

En ook Cara Delevingne stond op de catwalk in het Palais Garnier voor de Britse modeontwerpster.

En ook Cara Delevingne stond op de catwalk in het Palais Garnier voor de Britse modeontwerpster.

Op de vijfde dag van de modeweek in Parijs mocht Stella McCartney al vroeg op de dag het modecircus verrassen (en wakker schudden) met de voorstelling van haar nieuwe collectie. Onder meer papa Paul McCartney, maar ook Salma Hayek en Anna Wintour zaten op de eerste rij om de nieuwe zomercollectie te bewonderen. De show vond plaats in de statige Opéra.

Opvallende modellen tijdens de catwalkshow waren Miranda Kerr en Cara Delevingne. Miranda Kerr kennen we vooral als dartelende ‘Angel’ van Victoria’s Secret. Het model, die getrouwd is met acteur Orlando Bloom en mama van zoontje Finn, opende de show van Stella McCartney in een transparante broek en een nauw aansluitende top. Daarnaast stond ook Cara Delevingne op de catwalk voor McCartney. Het 21-jarige model straalde alvast in de outfits van de ontwerpster.

De zomercollectie ’13-’14 die Stella voorstelde in Parijs werd gekenmerkt door een sterke voeling met de jaren vijftig van vorige eeuw. Zowel in de keuze van stoffen als afwerking, zagen we dat de ontwerpster werd beïnvloed door de ‘swinging fifties’. Erg opvallend was de keuze voor doorschijnend stof. Ze trok dit zo erg door, dat ze zelfs kleedjes had ontworpen die volledig uit doorkijkstof bestonden. Best wel origineel, maar wel voor de durvers onder ons. De absolute must-have uit de show? De zonnebril. Die past iedereen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content