Miranda Kerr mag niet binnen op de show van Louis Vuitton

Het Australische topmodel werd wandelen gestuurd aan de ingang van de show in Parijs omdat ze veel te laat was komen opdagen.

Het Australische topmodel werd wandelen gestuurd aan de ingang van de show in Parijs omdat ze veel te laat was komen opdagen.

Miranda Kerr raakt zowat overal binnen. Een feestje, een galerie-opening of modeshow: iedereen wil deze A-lister op zijn of haar evenement. Het was dan best ook even schrikken, en zeker voor Miranda zelf die niet gewoon is een ‘neen’ te krijgen, toen ze te horen kreeg dat ze niet binnen mocht op de show van Louis Vuitton op de modeweek van Parijs. Aan de ingang van het prestigieuze mode-evenement werd het model wandelen gestuurd omdat ze veel te laat zou zijn aangekomen voor de show.

Ongetwijfeld een bittere pil om slikken voor het 30-jarige model en met gebogen schouders wandelde ze terug naar de geparkeerde wagen. Hoewel ze niet binnenraakte bij de show van Louis Vuitton, is deze editie van de modeweek van Parijs al een heel erg mooie geweest voor Miranda Kerr. Zo liep ze mee in de show van Stella McCartney en was ze een opmerkelijke verschijning tijdens de show van Chanel.

Maar ook naast de catwalk wist Miranda Kerr zichzelf in de schijnwerpers te werken. Zo werd ze onder meer gespot op verschillende feestjes en tussen de shows door werd ze ook gezien in nietsverhullende outfits en diepe decolletés.

Het is al een heel erg mooie modeweek geweest voor Miranda, al zal de afwijzing bij Louis Vuitton even moeilijk zijn om door te slikken en te vergeten. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content