Miranda Kerr is de allermooiste van 2012

Miranda Kerr mag zich nu al de allermooiste persoon van 2012 noemen. Het Australische model krijgt de eer toebedeeld van het Australische magazine Who.

Het jaar is nog niet voor een derde verstreken, maar toch weet het Australische magazine Who nu al wie de mooiste persoon van 2012 is: Miranda Kerr. Het Australische model staat in het Australische magazine Who helemaal bovenaan een lijst met 40 personen waarin klinkende namen als Ryan Gosling, Channing Tatum, Rachel Taylor (uit Charlie’s Angels) opduiken.

Who, zeg maar de Australische versie van het Amerikaanse celebrity-blad People, maakte de keuze officieel door Kerr met haar zoontje Flynn, 15 maanden oud, op de cover van de speciale editie ‘Most Beautiful people 2012’ te plaatsen. In dat nummer vertelt ze overigens dat ze bewust meer tijd met haar gezin doorbrengt: ‘Mijn werk komt op de tweede plaats.’ Manlief zal het graag horen.

De 29-jarige schone is de wederhelft van topacteur en Hollywoodster Orlando Bloom, en één van de gezichten van de prestigieuze Victoria’s Secret-campagne. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content