Miranda Kerr in herfstcampagne van Swarovski

© Swarovski

Topmodel Miranda Kerr, de voorbije week nog op de Parijse catwalk, is nu te zien in de gloednieuwe najaarscampagne van het sieradenmerk Swarovski.

In de aankomende najaarscampagne van vooraanstaand kristalproducent Swarovski draagt Australisch topmodel Miranda Kerr sieraden voor zowel ’s morgens als ’s avonds met op de achtergrond beelden van het Engels platteland aan de hand van fotograaf Nick Knight. De soundtrack van de bijhorende tv-commercial is gecomponeerd en uitgevoerd door zanger en producer Pharell Williams.

Creatief directeur Ronnie Cooke Newhouse, die de leiding heeft over dit project, vindt de combinatie van het model, rozen en de muziek van de Amerikaanse zanger alvast een product van pure schoonheid en perfectie.

Lid van de Raad van Bestuur van het juwelenmerk Nadja Swarovski laat daarentegen weten dolblij te zijn opnieuw te kunnen samenwerken creatievelingen als Newhouse en Knight. “De rozen van Nick en de frisheid, schoonheid en glamour van Miranda vullen elkaar prachtig aan en laten de moderne sieraden van Swarovski nog beter tot hun recht komen.” (JF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content