Meer details bekend over trouwjurk Angelina Jolie

Hoewel er nog geen foto is vrijgegeven, als er ooit al een beeld op de wereld zal worden losgelaten, bereiken ons toch steeds meer details over de trouwjurk van Angelina Jolie. En die was traditioneler dan wij gedacht hadden.

Hoewel er nog geen foto is vrijgegeven, als er ooit al een beeld op de wereld zal worden losgelaten, bereiken ons toch steeds meer details over de trouwjurk van Angelina Jolie. En die was traditioneler dan wij gedacht hadden.

Al negen jaar vormen Brad Pitt en Angelina Jolie een koppel. Zes kinderen later werden de geruchten over een mogelijk huwelijk steeds hardnekkiger, maar Brad en Angelina leken geen haast te hebben. Tot we plots het nieuws te horen kregen dat het koppel, plotsklaps, getrouwd was. Op hun landgoed in Frankrijk hadden Brad en Angelina, in het grootste geheim, elkaar hun ja-woord gegeven.

Intussen heeft een woordvoerder van het koppel bevestigd dat de supersterren getrouwd zijn, al weten we nog niet veel meer dan dat. Op hun landgoed in Frankrijk werden familie en vrienden ontvangen voor het feest en de ceremonie en de kinderen van Brad en Angelina zouden een belangrijke rol gekregen hebben tijdens de huwelijksplechtigheid. Het is allemaal nog een beetje een mysterie.

Angelina Jolie was een traditionele bruid

Ook over de trouwjurk van Angelina is maar weinig informatie vrijgegeven. Ze heeft relaties opgebouwd met ontwerpers zoals Valentino, Versace en Saint Laurent, dus we vermoeden dat een van deze ontwerpers wel eens verantwoordelijk zou kunnen zijn voor haar trouwjurk. Al blijft dat gissen natuurlijk.

Toch heeft de Britse krant ‘The Guardian’ enkele details over haar trouwjurk weten te achterhalen:

1. Angelina Jolie droeg een jurk op haar huwelijk

Volgens E!Online droeg Angelina Jolie een heel traditionele jurk, die perfect paste bij haar uitstraling en sitjl. Het mag misschien wel vreemd klinken dat we moeten onderstrepen dat de actrice een jurk droeg, maar op haar trouwdag met ex Johnny Lee-Miller droeg Angelina een witte T-shirt.

2. De jurk was mogelijk vintage

De jurk had een vintage-uitstraling, wat doet vermoeden dat het kledingstuk misschien ooit heeft toebehoort aan haar overleden moeder, Marcheline Bertrand. Zij trouwde in 1970 en Angelina liet zich ooit in een interview al eens ontvallen dat ze misschien wel wilde trouwen in de jurk van haar moeder. Angelina droeg ook een sluier.

3. Een ketting met een herinnering

Een ander element op het huwelijk, dat verwees naar de overleden moeder van Angelina, was de ketting die ze om haar nek droeg. Het was een gouden medaillon met daarin de foto van haar mama, Marcheline Bertrand, die in 2007 overleed aan de gevolgen van kanker aan de eierstokken.

4. De ringen

De trouwringen werden ontwerpen door een vriend van het koppel, Robert Procop. Hij ontwierp eerder ook al de verlovingsring van Angelina met een diamant. Waarde van deze ring wordt geschat op bijna 400.000 euro.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content