Marry Me: de trouwbeurs voor hippe lovebirds

© Marry Me

Eerst en vooral: proficiat! (De kans dat je net besloten hebt te trouwen is namelijk groot als je dit artikel hebt opengeklikt.) Ten tweede: 21 en 22 oktober vindt in Elsene Marry Me plaats, de trouwbeurs voor wie van zijn of haar feest een onvergetelijk offline Pinterest-bord wil maken.

Marry Me ! is een trendy bruidsbeurs, een inspiratiebron en een feest in één! Speciaal geselecteerde trouwprofessionals en bruidsparen komen samen om op creatieve wijze te laten zien hoe mooi en origineel je je trouwdag kan invullen. Zo kan je in een erg mooie setting inspiratie opdoen voor je eigen grote dag, maar ook gezellig van een cocktail nippen tijdens een leerrijk gesprek met een ervaringsdeskundige.

Verder op het programma staan een modeshow, een ontbijt in het gezelschap van een wedding planner, workshops,… Zo geeft ook blogster Axelle Blanpain een workshop over de perfecte trouw- en verlovingsring. Andere aanwezige exposanten zijn onder meer Café Costume, Choux de Bruxelles, Tutu Shop, Wild Flower Fairy en nog veel meer.

Voor deze vierde editie werd de beurs in een groen kleedje gestoken, figuurlijk dan toch. Ook in trouwland vindt de duurzame golf zijn weg en beslissen steeds meer koppels te kiezen voor tweedehandsinterieur of DIY-versiering.

Praktisch

Marry Me

21-22 oktober

Boondaalsesteenweg 202

1050 Elsene

www.marrymebylabelle.com

Bekijk ook zeker onze Pinterestpagina ‘Wedding Bells’ voor originele trouwprojecten.

We mogen trouwens ook enkele tickets weggeven voor Marry Me!. Geïnteresseerd? Doe dan mee met onze wedstrijd!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content