Marni voor H&M: de campagnevideo van Sofia Coppola

Ontdek hier de campagnevideo van Marni voor H&M, geregisseerd door Sofia Coppola.

Dat het Italiaanse modehuis Marni de nieuwe gastontwerper voor H&M is wisten we intussen al. Maar nu kunnen we ook genieten van de campagnevideo, geregisseerd door Oscarwinnares Sofia Coppola. In de hoofdrol spotten we de Britse actrice Imogen Poots, die eerder al te zien was op het eerste campagnebeeld van de Marni voor H&M-campagne.

De video straalt zomerse vibes uit en speelt zich af in een villa in Marrakech, waar Coppola jaren geleden al eens met vrienden heen ging. In die villa vindt er een chique feest plaats waar Imogen in stijl relaxt en omringd wordt door knappe mannen. De actrice is helemaal gehuld in Marni.

Op het einde van de video kan je bovendien enkele ‘achter de schermen’ beelden bekijken.

De collectie

Eerder toonde de Russische Vogue al verschillende stukken uit de collectie en ook het eerste campagnebeeld kon je al op onze site bewonderen. Daarop zagen we de Britse actrice in een glanzend broekpak met print en een los kraagje. De collectie bevat verder grote juwelen, kleurrijke prints en heel wat bolletjesmotieven.

De collectie ligt op 8 maart in de rekken van de geselecteerde H&M-winkels. (KD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content