Marilyn Manson en Courtney Love voor Saint Laurent

© Instagram

Na Marilyn Manson, zal nu ook Courtney Love deel uitmaken van de reclamecampagne van Saint Laurent.

Eerder werd al bekend dat shockrocker Marilyn Manson het nieuwe gezicht is van het Franse modehuis Saint Laurent. Het nieuws werd volgens New York Magazine bevestigd door het modehuis.

Manson en Courtney Love zullen samen met zanger Kim Gordon en muzikant Ariel Pink te zien zijn in de laatste nieuwe campagne geregisseerd door creatief directeur Hedi Slimane.

De vier spelen de hoofdrol in een nieuw project waarbij een aantal gevestigde waarden in de muziekwereld gefotografeerd worden in verschillende outfits van de hand van Slimane voor Saint Laurent. Love draagt een gestreept pak en een jurk uit de herfst-en wintercollectie van 2013-2014. Manson en Pink dragen een leren vest van het label.

Het nieuwe project past perfect bij de laatste collectie van Hedi, die een ode was aan het grunge tijdperk van de jaren ’90. Maar ook voordat Slimane creatief directeur was, speelde muziek al een belangrijke rol voor het modehuis. Zo kleedde het huis in 1971 niemand minder dan Mick en Bianca Jagger voor hun huwelijk. (AV/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content