Margherita Missoni verkoopt stukken uit eigen kleerkast

Margherita Missoni gaat meer dan zeventig kledingstukken uit haar persoonlijke garderobe verkopen voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop gaat naar OrphanAid Africa, waarvan Margherita de voorzitster is.

De kleindochter van het gelijknamige modehuis, Margherita Missoni, gaat meer dan zeventig kledingstukken uit haar persoonlijke garderobe verkopen voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop gaat naar OrphanAid Africa, waarvan Margherita de voorzitster is.

De 29-jarige Margherita Missoni heeft een kleerkast om jaloers op te zijn. Als kleindochter van modehuis Missoni heeft ze onbeperkt toegang tot dit mode-walhalla. En bovendien heeft ze een unieke eigen stijl.

Voor het goede doel heeft Missoni enkele parels uit haar persoonlijke kleerkast geselecteerd om te verkopen. Tussen de aangeboden stuks, die te vinden zijn op de webshop yoox.com, zijn er heel wat vintage Missoni- ontwerpen te vinden. Deze verkoop is met andere woorden ook een unieke kans om unieke modestukken te bemachtigen die misschien al enkele jaren niet meer te vinden zijn.

Wat niet wordt aangeboden op yoox.com: het trouwkleed van Margherita. Enkele maanden geleden trouwde Margherita Missoni met Eugenio Amos. Voor deze speciale dag ontwierp Margherita haar eigen trouwjurk, die een blikvanger was op het feest. De witte trouwjurk pofmouwen werd versierd met kant en bloemen. Op het hoofd droeg ze een antieke tiara die ze later inruilde voor een bloemenkrans. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content