March23 ontwerpt schoenen voor The Jane van Sergio Herman

The Jane, het nieuwe restaurant van sterrenchef Sergio Herman, opent op 25 maart zijn deuren. Het voltallige personeel zal schoenen dragen van het Belgische merk March23.

The Jane, het nieuwe restaurant van sterrenchef Sergio Herman, opent op 25 maart zijn deuren. Het voltallige personeel zal schoenen dragen van het Belgische merk March23. Sergio Herman is een trouwe fan van het merk en ontwierp samen met Virginie Morobé (drijvende kracht achter March23) de ideale lifestyle sneaker voor zijn team. Zowel het keuken- als het zaalpersoneel zal rondlopen op de March23 sneaker, speciaal aangepast aan hun werkomgeving. Zo heeft de sneaker voor het keukenpersoneel een extra anti slip zool en als materiaal is er gekozen voor hoogwaardig leder. Het personeel kan kiezen uit een laag of hoog model sneaker. De schoenen werden gepersonaliseerd met het logo van The Jane.

Smaakvol, sophisticated en rock-‘n-roll

Viriginie Morobé over de samenwerking met The Jane: “Sergio is niet alleen een getalenteerde sterrenchef maar ook iemand die een passie heeft voor kunst, mode en architectuur. The Jane is de verpersoonlijking van alles wat Sergio boeit. Ik ben zeer blij dat we deze samenwerking hebben kunnen realiseren. The Jane en March23 vullen elkaar perfect aan: smaakvol en sophisticated met de juiste dosis rock-‘n-roll. Een samenwerking met smaak en liefde gemaakt.”

Passie voor mode

Sergio is naast gepassioneerd door eten en koken ook in de ban van mode. “Wat ik heb met food, heb ik ook met fashion en met sneakers in het bijzonder,” vertelt de sterrenchef. ” March23 stelde mij in de gelegenheid om voor alle medewerkers van The Jane een exclusieve sneaker te stylen, zowel voor de zaalmedewerkers als de gasten in de keuken,” aldus Sergio Herman. De kok vond het erg belangrijk dat de sneaker ‘hufterproof’ is, want naast de perfecte pasvorm en een coole look, moest de sneaker vooral bestand zijn tegen het leven in de horeca. Herman onderwierp de sneakers aan een uitgebreide test en is ervan overtuigd dat ze perfect zijn voor zijn nieuwe restaurant.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de koksbuizen van The Jane door G-Star werden ontworpen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content