Marc Jacobs zoekt dief met T-shirt

Marc Jacobs gaat achter de dief van zijn lentecollectie 2012 aan. Met een T-shirt.

Marc Jacobs gaat achter de dief van zijn lentecollectie 2012 aan. Met een T-shirt. De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs onderging enkele maanden geleden de ultieme nachtmerrie van elke designer. Tijdens een verplaatsing tussen Parijs en Londen werd zijn volledige lentecollectie gestolen. Zo’n 46 stukken verdwenen op mysterieuze wijze uit de Eurostar. Van de dader geen spoor, noch van de gestolen items.

De politie tast in het duister, en Jacobs heeft beslist het heft zelf in handen te nemen. Eerder beloofde hij op Twitter al een beloning aan al wie aanwijzingen heeft over de mysterieuze diefstal. Nu komt hij met een heuse Wanted-campagne op de proppen.

Maar de Twitteractie heeft duidelijk niet veel opgeleverd: geslacht, haarkleur en lengte van de dader zijn allemaal onbekend. De dief op de poster blijkt ook niet veel meer dan een gemaskerde figuur met zonnebril en grote muts te zijn.

Jacobs heeft de ruiten van zijn flagshipstore in Londen met de poster beplakt, en brengt ook een T-shirtlijn rond de zoekactie uit. Voor 28 dollar kan je pronken met het T-shirt, en misschien de dief helpen vatten. Jacobs getuigt in elk geval van veel gevoel voor humor. Of probeert hij de kosten van zijn verloren collectie terug te winnen? (IVDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content