Manufactuur opent pop-up winkel aan de kust

De Belgische online-shop Manufactuur, met merken zoals Sessun, Jo Devisscher, Elisabeth Leenknegt en Lore Van Keer, opent binnenkort een tijdelijke pop-up winkel aan de Belgische kust.

De Belgische online-shop Manufactuur, met merken zoals Sessun, Jo Devisscher, Elisabeth Leenknegt en Lore Van Keer, opent binnenkort een tijdelijke pop-up winkel aan de Belgische kust.

Tijdens de zomermaanden zal de Belgische online-winkel Manufactuur een tijdelijke winkel openen in Sint-Idesbald aan de kust. De pop-up shop is een samenwerking tussen Manufactuur en littlefashionaddict.com, een website met mode en design voor kinderen, en Designclinic, dat design voor in huis voorziet van merken als Fritz Hansen, Hay, Indera, Muuto. De pop-up shop zal gedurende de zomermaanden producten van deze drie winkels verkopen.

Op zaterdag 13 juli verwacht de tijdelijke shop hoog bezoek. Ontwerpster Jo De Visscher, Elisabeth Leenknegt en Lore Van Keer komen persoonlijk een woordje uitleg geven over hun collecties en hun samenwerking met Manufactuur. Bovendien geven ze ook wat stijladvies aan de klanten. Zij zullen vastgelegd worden met hun nieuwe aankopen door een fotograaf en daarna kunnen ze de rust gaan opzoeken bij de mojitobar.

Manufactuur heeft aandacht voor jonge, frisse labels

Ruim twee jaar geleden werd Manufactuur opgericht door Anke Speelman. Zij vond haar ‘ding’ niet in het online-aanbod en besloot dan maar om zelf mode te gaan aanbieden. Manufactuur.be is een platform geworden waar, vaak overbezette, vrouwen rustig kunnen winkelen en kleding terugvinden van merken zoals Aymara, Dutchess, Jo De Visscher, Le Mont Saint Michel, Orla Kiely, Sessun en Ann Bruggeman. Er zijn gevestigde labels terug te vinden, waarvan Le Mont Saint Michel en Rue Blanche een goed voorbeeld zijn, maar daarnaast geeft Manufactuur ook een kans aan jonge ontwerpers.

De pop-up shop zal geopend zijn van 29 juni tot en met 1 september. Alle dagen geopend, behalve op maandag. Adres: Koninklijke Baan 324, Sint-Idesbald. Op zaterdag 13 juli is er een meet en greet mogelijk met Jo De Visscher, Lore Van Keer en Elisabeth Leenknecht.

Meer informatie via www.manufactuur.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content