Manolo Blahnik op officieel schema van New York Fashion Week

Mogen we Sarah Jessica Parker op de eerste rij verwachten?

Mogen we Sarah Jessica Parker op de eerste rij verwachten?

De volgende modeweken komen alweer dichter en dichter. In februari zullen we, hoewel de zomer nog moet beginnen, al te zien krijgen wat de trends zullen worden volgende winter. De modeweken starten in New York en eindigen begin maart in Parijs.

In New York mogen we alvast een nieuwkomer verwelkomen op de officiële lijst van aanwezige modeontwerpers. Zo zal Manolo Blahnik zijn wintercollectie 2014 voorstellen tijdens de officiële modeweek in de stad. Hij zal een presentatie houden op 9 februari in een galerij in Chelsea.

Vorig seizoen was de nieuwe collectie van Manolo nog te zien op de London Fashion Week, maar hij besloot de presentatie na amper één seizoen in Londen toch naar New York te verhuizen. Door een zekere columniste met een liefde voor Cosmopolitans is het label van Manolo Blahnik alvast wereldberoemd geworden.

De ontwerper zelf voelt dan ook een verbondenheid met de stad. Zo vertelde hij het volgende aan Women’s Wear Daily: ” New York is een erg bruisende en inspirerende stad en ik heb een heel speciaal gevoel tegenover deze plek. Bovendien was het ook de eerste plaats buiten Londen waar mijn schoenen in het begin werden verkocht.” (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content