Mango lanceert plus-size lijn

Vanaf januari ligt de collectie ‘Violeta by Mango’ in de rekken. Deze lijn werd ontwikkeld voor vrouwen met een voller figuur en belooft erg curve-vriendelijk te zijn.

Vanaf januari ligt de collectie ‘Violeta by Mango’ in de rekken. Deze lijn werd ontwikkeld voor vrouwen met een voller figuur en belooft erg curve-vriendelijk te zijn. Op de website van Mango kunnen we al een voorproefje vinden van de collectie. De jurk oogt stijlvol en omarmt de rondingen van het model in plaats van ze te verbergen.

De Violeta-lijn zal 400 stuks bevatten waaronder kledij en accessoires en iedere maand zullen er nieuwe artikels worden toegevoegd. De focus van de plus-size collectie ligt op jeugdige kleren, uitgevoerd in degelijke materialen voor ‘ieder moment van de dag.’

It suits me and I like it is de bijhorende tagline van Mango’s nieuwe plus-size collectie die van maat 40 tot maat 52 loopt. De Spaanse keten zal de lijn eerst lanceren in Europa, Turkije en Rusland en als de collectie aanslaat waarschijnlijk ook overzee in Amerika winkels openen.

Vanaf 15 januari is Violeta by Mango online verkrijgbaar en op 17 januari ligt de collectie in geselecteerde winkels. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content