Mambotango: hip ondergoed voor kleintjes

Mambotango is een gloednieuw Belgisch merk in kinderondergoed voor kindjes van 0 tot 6 jaar.

Mambotango is een gloednieuw Belgisch ondergoedmerk voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Initiatiefnemers zijn Kim Zeegers en Karen Segers. Deze twee vrouwelijke ondernemers misten in het bestaande aanbod hun gading voor hun eigen kindjes. En dus besloten ze zelf kinderondergoed op de markt te brengen.

Kim Zeegers en Karen Segers zijn allebei ondernemers:

Kim in de veiligheidscoördinatie, Karen in de communicatie. Ze leerden elkaar rond de eeuwwisseling kennen tijdens een cursus. Kim liep sinds de geboorte van haar zoontje Lou in 2006 met het idee rond iets te doen rond kwalitatief basisondergoed. Ze sprak er Karen over aan, zelf mama van Io (2005) en Jil (2007), die meteen wild was van het idee. Samen vonden ze de tijd rijp voor een eenvoudig, betaalbaar, kleurrijk, trendy maar toch tijdloos kinderondergoed. En zo ontstond mambotango.

Het assortiment

Mambotango maakt basisontwerpen in zes kleuren die met elkaar kunnen worden gecombineerd: comfortabele en kleurrijke babybody’s met en zonder mouwen, t-shirts en boxershorts. De ontwerpen en patronen worden in België gemaakt. De productie gebeurt in Turkije door een gecertificeerde leverancier. Met een Europees erkend label wordt een kindvriendelijk verfproces gegarandeerd.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content