Maak je eigen handtas met ‘Vanuh’

Annelies Storm wil met haar project Vanuh, spreek je uit als ‘van u’, vrouwen de kans geven om voor zichzelf de perfecte handtas te ontwerpen.

Annelies Storm wil met haar project Vanuh, spreek je uit als ‘van u’, vrouwen de kans geven om voor zichzelf de perfecte handtas te ontwerpen.

Ontwerpster Annelies Storm was jarenlang zelf op zoek naar de perfecte handtas, maar elk exemplaar bleek wel een minpuntje te hebben. Niet de juiste kleur, te groot, te klein of geen praktische zakjes aan de binnenkant.

Haar ontgoocheling leidde haar deels tot het oprichten van een eigen handtassenlabel. Deze collectie kreeg de naam ‘Vanuh’ en het bijzondere aan deze collectie is dat klanten de krans krijgen om zelf hun droomtas te realiseren.

Hoe gaat dat zelf ontwerpen dan precies in zijn werk? Via een gebruiksvriendelijke webshop kan je in drie stappen je eigen handtas ontwerpen. Zo kan je kiezen uit zes verschillende modellen, vier verschillende stijlen en een brede waaier een kleuren. Van pasteltinten tot felle kleuren, met een slangenprint of gevlochten effect, je kan het zo gek niet bedenken of het kan.

Wanneer de tas er precies uitziet zoals jij dat wil, worden deze gegevens doorgestuurd naar het atelier in Portugal. Een drietal weken later zal je de handtas bij jou thuis ontvangen. Meer informatie kan je terugvinden via www.vanuh.com

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content