L’Wren Scott cancelt modeshow London Fashion Week

De modeshow van de Amerikaanse ontwerpster L’Wren Scott gaat niet door tijdens de modeweek in Londen. De ontwerpster zal haar collectie via sociale media voorstellen en de pers ontvangen in haar showroom in Parijs.

De modeshow van de Amerikaanse ontwerpster L’Wren Scott gaat niet door tijdens de modeweek in Londen. De ontwerpster zal in de plaats daarvan haar collectie via sociale media voorstellen en de pers ontvangen in haar showroom in Parijs.

L’Wren Scott, de vriendin van rocklegende Mick Jagger en begenadigd ontwerpster, heeft haar modeshow tijdens de London Fashion Week moeten cancelen omdat ze problemen ondervond met het productieproces van de collectie. Aangezien enkele hoofdontwerpen niet klaar zullen zijn tegen de geplande show op 16 februari, heeft Scott beslist de voorstelling van de collectie uit te stellen.

Als plan B wordt de herfst- en wintercollectie 2014 via sociale media verspreid en gepresenteerd aan de pers in de showroom in Parijs tijdens de Paris Fashion Week begin maart.

Scott richtte haar label op in 2006 en wist sindsdien al heel wat bekende fans te vergaren, waaronder Sarah Jessica Parker, Penelope Cruz en Amy Adams. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content