Louise Gray neemt een pauze van London Fashion Week

De Britse modeontwerpster Louise Gray heft beslist om de volgende twee seizoenen haar collecties niet te tonen op de modeweek in Londen. Ze zal zich focussen op het raadgeven van andere modelabels en ontwerpers. Gray blijft wel ontworpen en hoopt dat ze haar nieuwe collecties opnieuw zal kunnen tonen op de LFW in de toekomst.

De Britse modeontwerpster Louise Gray heft beslist om de volgende twee seizoenen haar collecties niet te tonen op de modeweek in Londen. Ze zal zich focussen op het raadgeven van andere modelabels en ontwerpers. Gray blijft wel ontworpen en hoopt dat ze haar nieuwe collecties opnieuw zal kunnen tonen op de LFW in de toekomst.Dat schrijft de Britse Vogue.

Louise Gray zegt zelf het volgende over haar beslissing: “Het is zeker geen makkelijke beslissing geweest om mijn eigen label even in de koelkast te stoppen, maar op hetzelfde moment, en zeker tegen de achtergrond van het economische klimaat, wou ik mijn eigen merk, waar ik zo hard aan heb gewerkt, niet zomaar te grabbelen gooien,” aldus Gray. “Ik kijk erg uit naar de ontwerp- en consultancy-projecten voor grote labels, maar ook om samen te werken met mijn vrienden in Londen.”

Louise Gray is bekend van haar gelijknamige label, waarin ze haar creativiteit de vrije loop laat gaan. Ze staat bekend om haar uniek kleurengebruik en gebruikt ook vaak grappige elementen in haar kleding. In het verleden heeft ze onder meer een make-up collectie ontwikkeld voor Topshop, die erg populair bleek te zijn.

Nieuwe samenwerkingen?

Er zijn nog geen nieuwe samenwerking bevestigd, maar Gray is goed bevriend met onder meer Christopher Kane, Jonathan Saunders, Henry Holland en Richard Nicoll. Dit wil zeggen dat Gray wel een mooi boekje heeft waaruit ze mensen kan contacteren. Hoe de toekomst er precies zal uitzien voor Louise Gray is nog onduidelijk, al hopen we wel dat ze haar ‘joie de vivre’ en liefde voor ‘gekke mode’ nooit laat vallen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content